URGENT! ANMCS nu se lasa ! Model cerere retragere din procesul de acreditare

 
La finele anului 2017 unele  cabinete de Medicina Familiei s-au inscris pentru acreditarea ANMCS, conditie obligatorie la acea vreme pentru semnarea contractului cu CAS judetene.
 
Aceasta cerinta  nu mai este valabila in acest moment,  prin efectul Legii 329/2018 care prevede exceptarea de la obligativitatea acreditarii acestor cabinete.
Acum, e important sa va retrageti cererea de acreditare intrucat ANMCS poate interpreta cererea voastra valida si riscati sa fiti inclusi in procesul de acreditare!!!
 
 Biroul Executiv al SNMF va propune doua modele de adresa/notificare de retragere din procesul de acreditare al cabinetelor deja inscrise pana in prezent. Ele pot fi utilizate la alegere, in functie de optiunea fiecaruia.
 
Cererea de retragere din procedura de acreditare este insotita si de solicitarea stergerii din baza de date a ANMCS si din cadrul aplicatiei Capesaro (regulamentul European- GDPR).
 
Daca primiti news-letter-uri de la ANMCS, inseamna ca figurati inca in baza lor de date.
Chiar daca dati dezabonare, nu veti mai primi mailuri dar va puteti trezi obligati sa va acreditati pentru ca ati depus cererea „de buna voie si nesilit de nimeni:)”
 
Deci, va rugam:
– completati una din variantele atasate
– semnati si stampilati
– trimiteti-o prin posta cu confirmare de primire  pe adresa:
 
AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII ÎN SĂNĂTATE
Adresă: Splaiul Independenței nr.202A, Sector 6, București, CP 060022
Trimiteti notificarea pana in data de 10 MARTIE 2019.

NU MAI AMANATI !!  
Cu respect,