Timisoara reprezentata cu succes la Conferinta EGPRN de la Edirne – Turcia – in perioada 17- 19 Octombrie 2015

3Departamentul EGPRN al Societatii Timis de Medicina Familiei in colaborare cu UMF „V. Babes” Timisoara a participat cu studii – lucrari acceptate la:
1) Conferinta EGPRN de la Edirne – Turcia – in perioada 17- 19 Octombrie 2015 : dr. Claudia Iftode si dr. Ioana Budiu unde am reprezentat cu succes cercetarea in Medicina a Familiei din Romania. 

 Accesati site-l STMF: www.stmf.ro pentru detalii.
  precum si la 5
4
2) Conferinta Wonca Europa Istanbul 2015dr. Claudia Iftode, dr. Claudia Stefanescu, dr. Ioana Padure .
   6  Aceasta lucrare-  atasat titlul lucrarii selectionate pentru Cartea Wonca a celor mai bune abstracte- este un studiu facut pe pacientii din cabinetele noastre – in jur de 150 pacienti de la Cabinetele mf-stilor din Timisoara, coordonata de catre D-l si D-na dr. Mircea Iurciuc si Stela Iurciuc , UMF „Victor Babes” Timisoara:
 

 Ioana Budiu, Daniela Dan, Claudia Iftode, Eugenia Katai,  Ioana Padure, Carmen Roman, Claudia Stefanescu, Iuliana Zarici.

 Numai abstractele cele mai bune au fost selectionate, deci noi STMF-l suntem buni si am muncit, am fost ajutati clar de catre UMF Timisoara si de catre D-l Prof. Lazar Fulger!

3) De asemenea, noi, STMF-l am participat la Simpozionul EGPRN ” Dementia Management in The Primary Care Seting Across Europe”   care in fapt inseamna, va amintiti chestionarele si cursul pe „Dementa ” de la CMR MF,  participarea tuturor colegilor nostri – care reprezinta Romania la acest simpozion si carora le multumim inca o data si inca o data:
7
Silvia Arjoca, Olivera Balan, Ioana Budiu, Adrian Gruici, Claudia Iftode, Roxana Jebelean, Adriana Lazaroaie, Ioana Lakatos, Ana Lupescu, Simina Neamtu, Ioana Padure, Minerva Pop, Iosefina Roth, Calin Sarbovan, Erika Szabo, Claudia Stefanescu, Iuliana Zarici.
4)Workshopul „WWP ON RESEARCH” condus de Prof. Mehmet Ungan, Prof. Waris Qidwai, Prof. Christos Lionis   la care am participat impreuna cu Claudia Stefanescu si despre care va vom vorbi la sedinta.1
2