In 21.11.2018 s-a votat EXCEPTAREA! Multumim tuturor pentru sustinere!

Stimati colegi, dragi prieteni si colaboratori!

Va rog sa dati click pe linkul de mai jos si sa audiati un coleg, medic de familie, Antoneta Ionita, parlamentar!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=361098497958962&id=100021764445558

A trecut primul val emotional. Sa speram ca nu vor fi probleme la promulgarea legii la Presedintie.
De ass.sa nu subestinam „armata” ANMCS! Eu personal cred ca vor mai exista obstacole!

Multumesc foarte mult colegilor mei din Timis care au inteles din primul moment ce inseamna acreditarea ANMCS si au sustinut din prima zi grupul nostru de initiativa format din Ioana Aliona, Cristina Molnar, Mihaela Cutui si subsemnata. Ne-au ajutat colegii nostri inimosi si implicati, tot Boardul STMF si PMFT, foarte multi medici de familie, medici de alte specialitati, medici dentist, medici de familie romani plecati in Franta, Germania care au fost invitati la sedintele noastre – amintesc numai cativa dintre ei: Minerva Pop, Ana Lupescu, Calin Sarbovan, Ioana Budiu, Maria Gavruta, Daniela Dan, Liliana Cica, Adina Popescu, Ioana Padure, Carmen Roman, Eli Spataru, Adrian Gruici, Ancuta Popa, Daniela Elekes, Liliana Valea, Geta Rus, Carmen Vancea, Florica Sopt, Silviu Malaimare, Ioana Ciucure, Costel Zaharia, sotii nostri care ne-au suportat si va garantez ca sunt multi, multi alti medici, eu sper ca nu se supara daca am uitat de emotie sa ii mentionez!

Multumim Casei de Avocatura Tundrea &Asociatii pentru consultanta si documentele elaborate, mass-mediei, televiziunilor locale pentru emisiunile la care ne-au invitat si pentru articolele din Presa!

De ass. am avut sustinerea totala a CM Timis- Presedinte Prof. Univ. Dr. Lazar Fulger si a CMD Timis- Presedinte dr. Delia Barbu, a Mediului Academic din Timisoara!

Multumim D-lui Deputat Vass Levente si Klarei Soos!
Multumim D-lui Deputat E. Ungureanu care a venit la noi la Timisoara si ne-a sustinut cauza in CS a CD si in Parlamentul Romaniei, precum si colegei noastre, medic de familie si parlamentar, dr. Antoneta Ionita pe care va rog sa o audiati dand click pe linkul de mai sus.

Multumim pacientilor nostri!

Ne-am mobilizat si in ultima perioada am organizat intalniri cu asociatii ale pacientilor- Asociatia pentru Protectia Pacientilor Timis condusa de catre D-na Jr. Aurica Chisalita si intalniri cu domni/doamne parlamentari de Timis la Consiliul Judetean Timis, la sediul PSD Timis, am trimis e-mailuri, documente la un numar foarte mare de parlamentari din toata tara, nu numai la parlamentarii de Timis.

Multumim tuturor colegilor care au luat legatura cu parlamentarii din judetele lor!

Nu in utimul rand le multumim cu respect Klarei Soos, Luciei Seres, lui Adi Darabantiu si lui Daniel Popovici care au semnat imediat Memoriul nostru, de la inceputuri, ulterior s-a declansat semnarea lui de catre alte si alte organizatii din tara si Colegii intregi ale medicilor!
Tuturor semnatarilor Memoriului le multumim cu respect!

Multumim Colegiului Medicilor din Romania pentru ca ne-a sustinut de la inceput si pentru ca a acceptat includerea pe ordinea de zi a sedintei CN al CMR din februarie 2018, de la Timisoara a prezentarii , de catre mine impreuna cu D-na Prof. Univ. Dr. Ramona Popovici, a lucrarii ” Pledoarie pentru calitate in sanatate” si de ass. multumesc D-lui Presedinte al CMR, D-l Dr. Gheorghe Borcean pentru ca in AG a CMR din martie 2018 de la Bucuresti mi-a dat ocazia ca in fata AG a CMR sa expun motivele pentru care acreditarea ANMCS nu inseamna calitate!

Ii multumim lui Calin Bumbulut care a venit din partea CMR la Masa Rotunda din martie 2018 la Timisoara la sediul CM Timis si a criticat impreuna cu noi prevederile Legii 185/2018, o lege abuziva si anticonstitutionala.

La furtunoasa sedinta extraordinara de Senat a SNMF de la inceput de an, condusa corect de catre Remus Sipos, multumim tuturor senatorilor care au sustinut si votat EXCEPTAREA de la acreditarea ANMCS, noi din Timis am fost sustinuti argumentat de catre Klara Soos, Dina Mergeani, Cristian Sandulescu, Adriana Dogaru, Ileana Dumitrescu si altii, va rog sa nu va suparati dar a fost o sedinta extrem de „fierbinte” si am dreptul sa uit!

Le multumim din suflet lui Dina, Klara, Cristi si Gino care ne-au reprezentat cu demnitate si cu argumente juridice in Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor.
Ii multumim si lui Adi Grom care a dat vot negativ in CD al ANMCS-l si astfel nu au trecut standardele din prima runda.

Echipei de la Iasi- Razvan, Anca, Stefana- le multumim si le suntem recunoscatori, ca de altfel si D-lui Presedinte al SNMF, Dina Mergeani pentru recomandarea/ alegerea D-lui avocat Vlad Vieru din Iasi care a reprezentat SNMF in CD al ANMCS si care a avut o prestatie remarcabila in sedinta CD ANMCS in alianta cu D-l Prof. Univ. Dr. M.Cinteza din partea CMR.

Nu in ultimul rand multumim colegilor nostri Manuela Dascalescu, Monica Radu, Valentin Pantea ,Mihai Moisescu Adriana Mihalas- care pe fb au facut minuni, Angela Mazdrag, Magda Ibanescu, Titi si Maricica Marasescu Grig Hanta, Carmen Tronea, Neli Stefan, Maria Preda, Ana Chis, Costel Gheorghiu, lui Laur Mocanu etc. etc. etc.etc. etc.

Multumim pentru telefoane, mesaje, e-mailuri de incurajare si sustinere de la colegi medici pe care ii cunoastem sau nu ii cunoastem personal, doar de pe fb sau e-mail!

Multumim Parlamentului Romaniei!

Am facut istorie in sistemul medical romanesc, am demonstrat ca ne putem uni si schimba legi! A fost un efort conjugat!

Cu drag si respect pentru toti care au crezut in noi, medicii de familie romani,
Claudia Iftode