COMUNICATE FOARTE IMPORTANTE- PRESEDINTE SOCIETATEA TIMIS DE MEDICINA FAMILIEI

Stimati colegi, dragi prieteni si colaboratori,

1) De indata ce se voteaza in plenul Parlamentului bugetul acordat Medicinei de Familie il comunicam!

2) Medicii de familie, in special cei care fac garzi in Centrele de Permanenta, sunt rugati sa se inscrie pe adresa de e-mail: claudia_iftode@yahoo.com pentru data de 19 MARTIE 2019, ora 13,30, participarea fiind gratuita, locatia – sediul CM Timis, la Simpozionul cu tema „Ulcerul gastric si duodenal” primul simpozion din seria cursurilor „Urgente medico- chirurgicale in practica medicului de familie” in cadrul proiectului nostru cu traditie „EMC- Brand Timis”. Locurile sunt limitate la 50.

3) Al doilea simpozion din seria acestor cursuri va fi in data de 26 martie 2019 – vom reveni in timp util, va rugam sa va programati pacientii!

4) Patronatul Centrelor de Permanenta este in curs de constituire- asa cum am mai comunicat si vom reveni cu amanunte!

5) In urma consultarii juridice Societatea Timis de Medicina Familiei face urmatorul comunicat:

IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR ASOCIATIEI
”SOCIETATEA TIMIS DE MEDICINA FAMILIEI”

COMUNICAT IMPORTANT

In calitate de Presedinte al Societatii Timis de Medicina Familiei (STMF) si Presedinte al Comitetului Director al asociatiei STMF, va aduc la cunostinta urmatoarele:

– Sedinta care a avut loc in data de 30.01.2019 la Spitalul Judetean Timisoara – Amfiteatru a fost convocata de persoane care nu au calitate in Comitetul Director al asociatiei STMF, motiv pentru care Procesul Verbal incheiat cu acest prilej nu este valid.

In consecinta sedintele convocate atat in ianuarie cat si la orice data din februarie 2019 sunt nestatutare si ilegal convocate.

– Avand in vedere necesitatea solutionarii mai multor probleme organizatorice, administrative si profesionale, este imperios necesara organizarea unei Adunari Generale a Membrilor STMF, statutara si legala, urmand sa publicam in timp util un Convocator cu ordinea de zi, precizarea locului, datei si orei la care va avea loc aceasta Adunare Generala.

Va multumesc,

PRESEDINTE STMF,

Dr.Iftode Claudia