COMUNICAT IMPORTANT- ” NE APARAM SOCIETATEA…” – Presedinte Societatea Timis de Medicina Familiei

IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR ASOCIATIEI
”SOCIETATEA TIMIS DE MEDICINA FAMILIEI”
COMUNICAT FOARTE IMPORTANT

Stimati colegi,

“Ne aparam Societatea…”- acesta este mesajul acestui comunicat!

In fata acestui “puci”, in fata atacului la persoana, mascaradei si circului creat de asa-zisul “Comitet de organizare a sedintei adunarii generale STMF” din 20.02.2019 – titulatura care nu exista in actele societatii- , in orice locatie aprobata si ne-aprobata, Societatea Timis de Medicina Familiei prin medicii de familie de buna-credinta va lupta in continuare pana la capat! Cu demnitate, calm, intelepciune, diplomatie si bineinteles avand consiliere juridica!
STMF nu este un “obiect” pe care il muti de pe Bd. Cetatii nr.85 pe str. Zavoi!
Este formata din medici de familie implicati, care se cunosc din 1999- 2000, de cand am intrat in reforma, din colegi mai tineri care au intrat mai tarziu in STMF, impreuna avem multe realizari vizibile! Accesati www.stmf.ro !
Intr-un judet ca Timisul si intr-un centru academic, universitar cum este Timisoara toti stim ca parteneriatele solide ale STMF cu SNMF, CMR, Colegiul MedicilorTimis, Universitatea “V. Babes” Timisoara precum si cu alte Universitati din tara si strainatate, realizarile VIZIBILE ale STMF au contat foarte mult in luarea deciziilor de catre autoritatile statului – la nivel local dar si national!
PE CINE INCURCA OARE ACEST FAPT?
In urma consilieii juridice,
ACEASTA SEDINTA NU ESTE STATUTARA , ESTE ILEGAL CONVOCATA SI VA FI CONTESTATA IN INSTANTA!
NU MERGETI LA O SEDINTA NESTATUTARA, NU SEMNATI TABELE DACA SEDINTA ESTE ILEGALA!
Care este oare scopul real al acestui “puci”?
Sa ne gandim: orgolii, frustrari, dorinta de putere sau mai ales faptul ca STMF a fost port-drapelul luptei pentru exceptarea cabinetelor noastre de la acreditarea ANMCS si se doreste prin distrugerea acestei Societati Profesionale anihilarea oricarei opozitii in viitor si dezbinarea noastra?
Suntem oameni maturi si inteligenti, toti stim ca STMF a declansat FORTE ale societatii romanesti – CMR, Mediul Academic Romanesc, CNAS- care pierdea taxele de evaluare- parlamentari, organizatii ale pacientilor care au inteles costurile acreditarii, RENARUL care a dat o lovitura de gratie pentru ca pierdea sume cu multe zerouri in euro!
Stimati colegi, ANMCS exista in continuare, acrediteaza spitale in continuare, exista evaluatori in continuare care sunt organizati in Asociatia Evaluatorilor de Servicii Medicale (AESM)- intrati pe fb pe site-l lor – si evalueaza pe bani multi in continuare. Iar firmele de consultanta exista, nu au disparut.
O alta Ordonanta poate sa apara oricand si sa anuleze efectele Legii 329- a exceptarii noastre de la acreditare!Vine noul Contract!!!
In afara de ANMCS sa nu uitam de Regulamentul European de Protectia Datelor, GDPR , intrat in vigoare in 28 mai 2018! Voi scrie despre el intr-un alt comunicat! Voi scrie si despre scopul si obiectivele unei Societati Profesionale!

Avand in vedere necesitatea solutionarii mai multor probleme organizatorice, administrative si profesionale, este imperios necesara organizarea unei Adunari Generale a Membrilor STMF, statutara si legala, urmand sa publicam in timp util un Convocator cu ordinea de zi, precizarea locului, datei si orei la care va avea loc aceasta Adunare Generala.
Va multumesc,

PRESEDINTE STMF,
Dr.Iftode Claudia