COMUNICAT IMPORTANT- „NE APARAM SOCIETATEA”- Presedinte Societatea Timis de Medicina Familiei

Stimati colegi,

Asa cum am informat, cu calm si demnitate, am mers ieri din nou la avocat, pentru consiliere juridica, sa intelegem SCOPUL REAL al „actiunilor” acestui
asa -zis „Comitet de organizare a sedintei adunarii generale STMF”, repet, titulatura aceasta nu exista in documentele STMF!.

Avand in vedere e-mailurile din 24 iauarie 2019 cu subiectul formulat „CONVOCATOR” trimise ILEGAL de o persoana, care nici in CD al STMF si nici in CD al PMFT, NU ARE CALITATE (termen juridic), adica de „convocare la sedinta Adunării generale a Societatii Timiș de Medicină Familiei și Ședința Patronatului Medicilor de Familie Timiș”, am analizat PV al sedintei ilegale si nestatutare din 30.01.2019 precum si actele Patronatului Medicilor de Familie Timis (PMFT).
In urma consultarii juridice s-a formulat o CONCLUZIE FOARTE IMPORTANTA, actele urmanad sa fie analizate in continuare :

TOATE DEMERSURILE FACUTE DE CATRE PRESEDINTELE PATRONATULUI MEDICILOR DE FAMILIE TIMIS NU AU NICI O VALOARE JURIDICA, intrucat MANDATUL CONSILIULUI DIRECTOR AL PMFT a EXPIRAT IN 2016!!!

Ca urmare, stimati colegi, in urma consilieii juridice,
SEDINTA din 20.02.2019 NU ESTE STATUTARA , ESTE ILEGAL CONVOCATA SI VA FI CONTESTATA IN INSTANTA!
NU MERGETI LA O SEDINTA NESTATUTARA, NU SEMNATI TABELE DACA SEDINTA ESTE ILEGALA!
Avand in vedere necesitatea solutionarii mai multor probleme organizatorice, administrative si profesionale, este imperios necesara organizarea unei Adunari Generale a Membrilor STMF, statutara si legala, urmand sa publicam in timp util un Convocator cu ordinea de zi, precizarea locului, datei si orei la care va avea loc aceasta Adunare Generala.
Va multumesc,

PRESEDINTE STMF,